Våre artister

VI ER AGENTBYRÅ FOR EN REKKE NORSKE OG INTERNASJONALE ARTISTER.


Asle Beck (NO)

Asle Beck trollbinder publikum med ærlige tekster og gode melodier. Låtene hans har på bare noen få år nådd over fem millioner nedlastinger og lyttinger på iTunes og Spotify, og over en million visninger på YouTube – noe som er fantastiske resultater for en norsk artist.

Hans største radioslagere er låter som Skur 55, Varme vinder, Alt er nå, Finnmark og Grünerløkka og hans siste album " Bruvoll Hotell" gikk høsten 2017 rett inn på en 10 plass på VG Lista Topp 40.

Last ned presseskriv her

Artistbilde av Katrina Leskanich

KATRINA (EX. KATRINA AND THE WAVES) (US/UK)

Katrina Leskanich, tidligere frontfigur i det britiske bandet Katrina and The Waves, med superhits som Walking on Sunshine og Love Shine a Light, har de siste årene etablert seg som en meget populær og etterspurt soloartist med flere plateslipp og konserter rundt i hele verden.

Hun gjør både soloopptredener og fulle konserter med sitt faste band bestående av etablerte kvalitetsmusikere fra England.

Artistbilde av Jace Everett

JACE EVERETT (US)

Artisten og låtskriveren Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA, er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten Bad Things fra TV-serien True Blood. Jace Everett er kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen – både musikals og gjennom dialog med publikum.

Musikken hans er en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly, og fengende sørstatsrock i spedd noen countrytaker — alt bundet sammen til en stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

Last ned presseskriv her

Book artist
Livebilde av Nick Moss Band

NICK MOSS BAND (US)

Nick Moss er en av USAs største bluesgitarister. Hans særegne, fengende Chicagoblues har for alvor slått an på bluesscenen. Sammen med meget dyktige Dennis Gruenling, reiser han rundt i verden med Nick Moss Band og besøker noen av de største bluesfestivalene — til stor begeistring for publikum.

Last ned presseskriv her

Livebilde av Keith Austin med band

Keith Austin (ex. Dr. Hook) (US)

Artisten Keith Austin fra Georgia, USA, er mest kjent for sine tretten år som låtskriver og vokalist for legendariske Dr.Hook. Han har de siste årene gjort stor suksess som soloartist, gitt ut to album i sjangeren countryrock og bluesrock, og reist rundt i hele USA og Skandinavia. Austin er bosatt i Norge med sin norske kone og har satt sammen en slagkraftig trio som spiller rundt hele året. Her får man det beste fra Dr. Hook, i tillegg til mange herlige allsangslagere innen country og rock.

Last ned presseskriv her

Book artistWILDNITE (NO)

Unge, energiske og som et fyrverkeri på scenen. Wildnite spiller heftig

rock og hardrock med attitude. I 2016 vant bandet finalen i verdens største festivalkonkurranse, Emergenza, for usignerte band på Rockefeller i Oslo og året etterpå vant de en større konkurranse arrangert av Tons of Rock Festival og Metal Hammer som førte til at de spilte på Tons of Rock med storheter som Slayer, Five Finger Death Punch, TNT, Sabaton med flere. I april 2018 slipper de sitt første album med påfølgende turne både alene og sammen med Ammunition.

Last ned presseskriv her

Book artist
Artistbilde av Frode Johansen

FRODE JOHANSEN (NO)

Med sitt eminente gitarspill, fengende melodier og treffsikre tekster har Frode Johansen blitt kalt «den norske visesangens arveprins». Gjennom selvironi, humor og sterke, ærlige tekster tar Frode deg med på en reise gjennom viktige tema i livet; kjærligheten, døden, angst, alkoholisme, ensomhet og førtiårskrisa. Med akustisk gitar og en ujålete stemme byr han på en god og varm konsertopplevelse.


Last ned presseskriv her

Book artist

Kommende konserter